Produkter för sockeye lax (16)

Pangasfilé

Pangasfilé

IQF
Ål - Klar att Skära

Ål - Klar att Skära

Ål - Före - Klar att Skära
Röd Snapper

Röd Snapper

RÖD SNAPPER - RÖD PORGY - BESUGO LATINSKT NAMN: PAGRUS PAGRUS 10 KG KARTONGAR UPPHAV ARGENTINA
Fisk - Färska Produkter

Fisk - Färska Produkter

Fryst fisk: Paket om 10 eller 20 kg, Hela rundor, IQF, Olika modeller och storlekar, Olika ursprung.
Barramundi fiskfiléer utan ben och med skinn

Barramundi fiskfiléer utan ben och med skinn

Upptäck den oöverträffade smaken av vår Barramundi Fillet Skin on. Dessa premiumfiléer kommer med skinnet intakt, vilket ger extra smak och en krispig textur till dina rätter. Kända för sin söta och smöriga smak, är de en kulinarisk njutning som är perfekt för grillning, bakning eller stekning i panna.
Platt sardin

Platt sardin

Tillgänglig fryst
Vit Tonfisk

Vit Tonfisk

Vit tonfisk
Frysta Svarta Hälleflundrafiléer (bifångst) - PBI, utan skinn (Reinhardtius hippoglossoides)

Frysta Svarta Hälleflundrafiléer (bifångst) - PBI, utan skinn (Reinhardtius hippoglossoides)

Fångade på ett ansvarsfullt sätt av vårt fartyg Emeraude i Nordöstra Atlanten (FAO-zon 27 - underzoner I, IIa, IIb IIIa & VI), våra filéer av svart hälleflundra PBI (Reinhardtius hippoglossoides) är tillverkade av 100% vildfångad fisk. Vi tillämpar en strikt urvalsprocess för fisken för att skapa våra produkter med mycket höga kvalitetsstandarder. De fångas och fryses inom 12 timmar efter fångst, allt detta på öppet hav. Vi erbjuder våra icke-kalibrerade filéer av svart hälleflundra PBI i förpackningar om 6,8 kg Interleaved för B-to-B. Tveka inte att dela med er av era behov och be om mer information om våra produkter!
Små rengjorda bläckfiskar - Cephalopodsortiment

Små rengjorda bläckfiskar - Cephalopodsortiment

Små bläckfiskar i persiljesås: Förbered en persiljesås (vitlök & persilja). Tina dina små bläckfiskar. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskar under vatten precis innan tillagningen. Fräs dina bläckfiskar i en panna med olivolja, tillsätt din persiljesås så att du får en jämn gyllenbrun yta. Krydda efter smak. Tillsätt grädden och låt sjuda i 4 minuter på låg värme. Servera med vit ris eller ångade morötter.
Röd snapperstek

Röd snapperstek

Röd snapperstek
Hela urtagna röda snapper

Hela urtagna röda snapper

Hela urtagna röda snapper
Röda Argentinska Räkor

Röda Argentinska Räkor

VILT FÅNGAD HAVFRYSTA RÖDA ARGENTINSKA RÄKOR HOSO (HUVUD PÅ, HUD PÅ) LATINSK NAMN: PLEOTICUS MUELLERI
Tilapiafiléer

Tilapiafiléer

Tilapiafiléer
Sardiner i Olja - Livsmedelsbutik

Sardiner i Olja - Livsmedelsbutik

Klubbburk 125g, Naturell eller Kryddig